Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2012 20:45 - Билкова възглавничка - при безсъние
Автор: bilkite Категория: Забавление   
Прочетен: 2066 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.01.2013 22:32


image
Билкова възглавничка - при безсъниеimage Научете почече за продукта от тук: www.happylifebg.com

Любопитна информация:

Известно е, че английски крал Джордж III, който е живял през XVIII век, страдал от безсъние. Преодолявал го е с помощта на билкова възглавница.
Ако вашия организъм остава във възбудено състояние след напрегнат трудов ден даже през нощта, ако страдате от безсъние и не искате да взимате лекарства за сън, опитайте нов начин на успокояване и отдих – билкова възглавница. Сложете я до обичайната си възглавница или под нея, така вие ще получите една много добра и релаксираща  почивка и спокоен сън.
Ароматната билкова възглавница е напълно естествен продукт. Тя е произведена от чиста естествена материя  с пълнеж от различни билки: лайка, хмел, лавандула. Благодарение на добре избрана растителна комбинация билковата възглавница подобрява състоянието на целия организъм. Етеричните масла съдържащи се в посочените растения стабилизират съня, намаляват състоянието на възбуда и раздразнение. Резултатът от прилагането на билкова възглавница може да се усети веднага – сънищата стават цветни и спокойни, събуждането сутрин става по-лесно и настроението е винаги ведро.
За да се подържа възглавницата в добро състояние трябва да се пази от влага за да се избегне появата на гъбички и мухъл вътре в нея. За да не се загуби бързо аромата на билките прибирайте възглавницата в найлонова торбичка. Може да поставите възглавницата върху отоплителен уред за малко. От топлината билките отделят одоранти („миришещи молекули”) и тогава ароматът на билки  се разпространява в цялото помещение.

Билките влизащи във фито-пълнителя имат следните лечебни свойства:

- Хмелът оказва благоприятен ефект върху човешката нервна система, намалява раздразнителността, намалява нервното напрежение, нормализира съня. Регулира апетита, подобрява обмяната на веществата, регулира храносмилането.
- Лавандулата има антимикробно и противовъзпалително действие. Влияе върху нервната система, предпазва от стрес и преумора. Предотвратява главоболие и хипертония.
- Лайката спира алергичните реакции, засилва  имунната  система апетита.

Въпреки това, трябва да се помни, че продължителната употреба на хмел има и странични ефекти: изпотяване, задух, повишена температура, болки в сърцето. Ароматите също са лекарства и не трябва да прекаляваме със тях!

Източници:http://narodfarma.com.ua/podushki-iz-trav,



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bilkite
Категория: Забавление
Прочетен: 76682
Постинги: 16
Коментари: 7
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930